Het Kasteel

Een vrolijk verhaal over het nut van projectdocumentatie

Het boek van Jürgen Van Gorp licht op een luchtige manier toe wat het vitale belang is van documentatie binnen de context van projectmanagement.
Het is geschreven voor zowel operationele managers als project managers. Het beschrijft de noodzaak voor een groot aantal project documenten en hoe nuttig deze zijn om zo te garanderen dat de dingen worden gedaan zoals het hoort.

Dit boek is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Linchpin books zijn beschikbaar via the Project Management shop

Over de auteur

Jürgen van Gorp PhD heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in project- en programmamanagement, van grote multinationals tot de kleinste non-profit organisatie. De afgelopen vijftien jaar deed hij onderzoek naar manieren om de praktische aspecten van projectmanagement te verbeteren in zeer complexe en uitdagende omgevingen. Het resultaat hiervan is Chagwa Versie 1.0. Een boek waarin de methodologie wordt uitgelegd en waarbij je templates licentievrij ter beschikking staan.

Jürgen is lid van de PMI en partner van The Bayard Partnership.

About Linchpin books

Linchpin Books was set up in 2010 to offer authors of high quality management books a professional platform to share their valuable work with as many interested people as possible. Linchpin Books’ aim is to give voice to creative people that have stories to share and experience to offer the next generation of managers and leaders.

Email us

© Copyright Linchpin Books 

Linchpin Books is the trade name of The Bayard Holding bvba, Registered in Belgium, No. BE 0629 734 985